Wie is

Hallo, mijn naam is Koen Jurgens en ik ben, sinds 2006, als zelfstandig bedrijfseconoom werkzaam.

Als zoon van een slagersfamilie, kwam ik al vroeg in contact met klanten en ondernemerschap. Dit heeft zich later uitgebreidt middels een hbo-studie bedrijfseconomie en coach-opleidingen. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen én bedrijven.

Naast het werken als ondernemer, ben ik bestuurslid | bouwcommissaris bij een Tuinvereniging. In mijn vrijetijd doe ik aan squash en hou ik van het buitenleven.

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling door de recente jaren heen: …

2012 Midlife | 2014 Mannenwerk | 2017 Safari


Consultant, Bemiddelaar, Manifestor, Vader, Spaceholder, Visionair & Alchemist.

“De organisatie bekijken vanuit de essentie van een ondernemer geeft iets krachtigs.”